Klik op een logo voor meer informatie

NSure werkt wereldwijd nauw samen met diverse partners en distributeurs. Ook zijn er in verschillende landen testlaboratoria voor snelle analyse van uw monsters. Klik op het desbetreffende logo voor meer informatie.

Zespri International Limited is ‘s werelds grootste aanbieder van kiwifruit. Zespri verkoopt kiwi’s in meer dan 53 landen en vertegenwoordigt daarmee 30% van het marktaandeel. NSure en Zespri werken al jaren samen om de kwaliteit en de productie van kiwi te optimaliseren. Momenteel wordt gewerkt aan een test voor het bepalen van het optimale moment om de knoprust te doorbreken. Dit resulteert in een hogere productie en een lager gebruik van knoprust doorbrekende middelen.


Valagro is een wereldwijd vooraanstaand producent van natuurlijke organische meststoffen en speciale voedingsstoffen voor planten. Valagro en NSure werken succesvol samen aan de optimalisatie van de formulering en toepassing van biostimulanten in gewassen als kiwi, druif en kers. 


AgroFresh Inc. is wereldwijd marktleider in de ondersteuning van telers, transporteurs en handelsbedrijven in hun streven om excellente kwaliteit te leveren. Met hun expertise op het gebied van voor- en naoogstbehandelingen worden bewaarverliezen tot een minimum gereduceerd. De jarenlange samenwerking met NSure heeft geleid tot een optimale inzet van bestaande middelen. Momenteel wordt samengewerkt in diverse projecten die de verliezen van fruit in de naoogstfase verder zullen reduceren.